Kunne du være interesseret i NATURTRÆNING..?? 

 Hvad er NATURTRÆNING..?? 

Det er Motion og Fællesskab under åben himmel med de redskaber og muligheder, der er lige foran os i skoven og naturen. Kom med ud i den smukke danske natur, du vil kunne mærke varmen i dine kinder, du vil nyde den friske luft og du vil få meget mere energi ind i din hverdag..!!

Med NATURTRÆNING vil du opleve de mange muligheder, som vores natur tilbyder os, med dens forskellige underlag, varianter i terræn, de forskellige årstider, og de mange naturlige redskaber til træning af styrke, balance og ikke mindst så også det mentale og sanseindtryk. Netop derfor, kan jeg som instruktør i NATURTRÆNING tilbyde, næsten ubegrænsede antal muligheder for forskellige øvelser, med fokus på både at øge din styrke, stabilisere din balance, få din puls op og ned og ikke mindst også lege og grine samtidig med vi styrker dine sanser og nyder naturens egen mindfulness.

NATURTRÆNING er for DIG og ALLE andre, som har lyst og motivation til at bevæge sig i naturen.

NATURTRÆNING er fokus på motion i og med naturen. Øvelserne bliver tilpasset til dig og dit niveau, så din alder (ung som ældre), din højde og vægt (lav som høj), din fysik, dine skavanker, også den mentale tilstand, ikke bliver nogen hindring for at deltage, hvis blot du kan finde vej ud i naturen/skoven..!!

NATURTRÆNING er træningen med leg som en aktiv hjælper, hvor vi også husker det skal være sjovt at deltage for alle..!! Som udgangspunkt vil træningerne være i skoven og naturen i Lejre Kommune, men andre steder er allerede nu på tale. Har du en god ide, så tøv ikke med at kontakte mig. 

Vil du vide mere, så send en mail til: info@k9run4fun.dk eller en sms til 31 225 112.

Glade hilsener Niels / DGI uddannet Naturtræning’s Instruktør Formand i den frivillige forening: Foreningen K9 Run4Fun


Power Fitness Hedeland

Både i august og september har vi haft arrangementer på Power Fitness Banen i Hedeland.
Det var en stor succes, som helt sikkert vil blive gentaget.