Hej allesammen.
Jeg hedder Niels og er fra December -69.
Til dagligt bor jeg sammen med mine 2 Ridgebacks og 1 Jaktcocker (FT).

Ens for mine hunde, så er de omplaceringshunde, med hver sine udfordringer, så ja, det lærer en at have en god humor og samtidig også være tålmodig og ikke mindst konsekvens på den positive måde. Men fantastisk når det lykkedes og på den anden side af “problematikkerne” får en kærlig og glad hund.
Jeg arbejder med en muskelafspændingsteknik, som jeg siden 2005 har udviklet stille og roligt og i dag er M-Touch blevet et godt brand, som er kendt i store dele af Europa. Ikke mindst fordi jeg igennem 7 år, har rejst rundt med landshold indenfor hundesport fra det meste af Scandinavien og samtidig assisteret på flere hold fra Europa og Brazil, til div. NM, EM og VM.
Hvorfor K9 Run4Fun..??
Jeg deltog i forskellige former for løb med hund i bl.a Sverige og faldt helt pladask for forhindringsløbet K9 Biathlon.
I 2018 arrangerede jeg Danmarks første K9 Biathlon og det blev så stor en succes, at det blev til en af de største events i Europa.
Sidenhen har flere kopieret konceptet, hvilket jo bare har gjort, at endnu flere er begyndt at dyrke mere motion, sammen med deres hund.
K9 Run4Fun Facebook siden, var i starten tiltænkt som en træningsside til K9 Biathlon, men jeg ville så meget mere med den....
Det er nu lykkedes og der er i Maj 2020 startet en forening op

Jeg kan som formand for foreningen kun sige, at vi er en forening, hvor alle bestyrelsesmedlemmerne har forskellige stærke kompentencer, og vi har et kæmpe netværk sammen.
Vores medlemmer i de forskellige aktivitetsudvalg er også dygtige mennesker i alle aldre, og det beviser jo også kun det som er ideen bag alt det her...
Run4Fun .. Det skal være sjovt og det skal være for alle..!!Formand - Niels Poulsen

Født d. 29. oktober 1979. 

Af profession er jeg Regnskabskonsulent og Teamleder i Nomia Holbæk. 

 Jeg er stifter af Absolut Hund. 

 Jeg er uddannet: Eksamineret Professionel Instruktør fra Dansk Dyreinstitut. Certificeret Rally Instruktør fra Sydkystens Hundeskole. 

 Jeg er bosiddende i Hvalsø sammen med min mand Jacob, vores to drenge Mads og Markus. 

Vi har en Australien Shepherd ved navn Maybach. En skøn og glad dreng der elsker at træne og bruge sig selv og sit hoved. Vi træner Agility, Rally, Lydighed, Miljøtræning, Hoopers og hvad vi nu ellers lige finder på. Derudover deltager vi i forskellige løb.

Vi har deltaget i både Canicross, Biathlons og Triathlons. Jeg er som person meget aktiv og er dagligt at finde i skovene omkring Lejre og omegn. 

Hunde stå mit hjerte meget nær, jeg har altid haft hund, blandt andet to omplaceringshunde fra Dyreværnet i Rødovre.Næstformand og kassere - Camilla Schapel

Født d. 28. maj 1971.

Af profession er jeg Scrum Master i BEC Roskilde.

Har opdrætter uddannelsen fra DKK og stue opdræt af Rhodesian Ridgeback under navnet Kennel Makucha.

Jeg bor i det dejlige fredet naturområde ”Ejby Ådal” tæt ved vandet og med kuperet terræn sammen med min mand Flemming, vores to store børn Micki og Ida, to hunde og to heste. Her nyder vi hver dag gå eller løbeturene med hundene. Derudover er de også med på rideture, hvor de elsker, når der bliver taget en galopstræk og der løbes om kap.

Vores hunde ved navn Penya og Chui er af racen Rhodesian Ridgeback. To dejlige piger med hver deres personlighed. Følgende aktiviteter Agility, Rally, Lydighed, Dogparkour og NW er blot nogle af de ting vi foretager os.

Derudover deltager vi på hundeudstillinger og gerne med i forskellige løb. Vi deltog for første gang i et Biathlon løb forrige år, hvilket var en super god og sjov oplevelse.

Jeg vil beskrive mig selv, som en person med højt drive, positiv og elsker at være aktiv med mine hunde og heste. Jeg er vokset op i en familie, som har været beriget af mange dejlige hunde fra Dobermann til Berne Sennenhund og mit hjerte har de seneste mange år været tabt til Rhodesian Ridgebacks. Bestyrelsesmedlem -  Heidi Brüggebusch

Jeg arbejder som Regnskabs-Adm.chef - i Holbæk, hvor jeg de sidste 36 år har lavet regnskab , dels for firmaets egne tøjbutikker, samt regnskaber for øvrige små virksomheder… løn/overenskomst samt alt forekommende administrativt arbejde. Har en handelsuddannelse, og er derudover uddannet merkonom i Regnskab samt enkelte fag på HD. Niveau. Mine stærke side ud over regnskab er strukturering og effektivisering og planlægning.

Min fritid bruges – aktivt på mine 3 hunde, der dels løber agility, lidt Rally med min pensionerede AG hund på 8 år, samt LP konkurrence træning med den yngste hund.

Hunde: Border 2 borderCollier på hhv. 2 år og 3 å - 1 tæve mix Bl. Flatcoatet retriver / Islandsk Fårehund 8 år. (2020)

Samtidig frivilligt arbejde i Odsherred Agility som kasserer og AG-instruktør for ungdomshold og seniorhold

Marts 17 DGI/DCH Grunduddannelse for Instruktør

Maj 16 DGI- Avanceret agility ( v. tidl. landsholdstræner Allan Hansen)

Feb 16 Kursus – træning af hund for lydangst/fyrværkeri (v. Irene Jarnved)

April 16 DKK – Adfærds & Håndteringskursus

Feb. 16 DKK – Basiskursus

Mar. 16 DGI – Basishandlinger/Agility ( v. tidl. landsholdstræner Allan Hansen)

Okt. 15 DGI – Kursus Den stressede hund (v. Irene Jarnved)

2015 MIndfullnes for hundefører.Bestyrelsesmedlem -  Susanne Schapel

Beskrivelse er på vej
Bestyrelsesmedlem - Janne Vangedal

Årgang ´79.

Uddannet merkonom i international handel og markedsføring. Afdelingsleder i en større dansk virksomhed.

Bosiddende i Rørvig, sammen med min mand, som også er aktiv hundefører.

Prøver at holde styr på hjemmesiden i foreningen.

Uddannet instruktør i Dch Danmark 2003.

Træner agility, schweissspor, apportering og eftersøgning med mine 2 weimaranere.

Har gennem årene siddet i forskellige bestyrelser og udvalg.
Er også aktiv i hesteverdene.

Webmaster - Mette Holst Jensen

Viktoria er 21 år og studerende.
Hun fik sin første hund og første Aussie som 18-årig, hvor hun fandt ud af at hundetræning var interessant.
Herefter har hun uddannet sig som hvalpe- og familiehundeinstruktør og HLT instruktør.
Hun nyder selv at løbe med hund og konkurrerer i Freestyle. 
Viktoria er virkelig en ildsjæl i alt hvad hun beskæftiger sig med..!!
 
_____________________________________________________


Viktoria Bindslev
Maj-Brit var med til Danmarks første K9 Biathlon, hvor hun var den som stod for al tidstagning plus sørgede for at start og målområdet fungerede så godt som det gjorde.
Maj-Brit har tidligere været landsholdsleder på det Danske Agilitylandshold i 10 år og inden der selv udøver på samme landshold i 12 år.
Maj-Brit er kendt i store dele af Europa, da hun også er instruktør og dommer indenfor agility. I 2017 dømte hun bl.a det svenske mesterskab.
Vores alle sammens Maj-Brit’s stærke side er: Siger hun der er styr på det, så skal der ikke spekuleres mere på det..!!
Maj-Brit har til dagligt 3 mellempudler og en sheltie 


Eventkoordinator - Maj-Brit Crone Høg

Disse 2 hjælpere er helt unikke..!!

De har begge deltaget i forhindringsløb med hund og også været hjælpere, så de kender konceptet fra begge sidder. Men der slutter deres reference liste slet slet ikke... Begge har været hjælper igennem flere år til adskillige nationale og internationale agilitystævnet, så de har fuld styr på hvad der kræves for at få et vellykket arrangement.

Som et ekstra plus, så er Tina helt fantastisk med en mikrofon i hånden og har for år tilbage stået på Bakken og fået gang i folkene.


Hjælpere - Tina og Eva